DELOVNO POPOLDNE
Gregor Sluga - slugi 19. april 2005. 12:38
Pozdravljeni soferajnovci, ker smo preko vikenda že naredlili levji delež za dane sostaja malo pucalne akcije. Jaz bom v prostorih društva od 16.30 dalje, če je kdo nameraval na akcijo naj prinese s seboj še kaj puc materjala, malo bi pomili, nekaj stvari še odnesli dol in pripravili prostore za nadalnje delo. Danes potrebujemo torej le dva do tri prostovoljce za delo. Grega
A ja ?!
Gregor Sluga - slugi 19. april 2005. 12:42
Pri meni se prijavite po telefonu, da nes ne bo preveč in da se časovno uskladimo. G
Še zadnje obvestilo
Gregor Sluga - slugi 19. april 2005. 15:02
Ker je nekaj prišlo vmes bomo začeli šele ob 18.00. Če me pokličete je najbolje da se uskladimo.
Uspešno delo od 18.00 do 20.30
Gregor Sluga - slugi 20. april 2005. 09:11
Na akciji so sodelovali: Klemen Pevec Samo Kristan Luka Kunaver Gašper Rak in moja malenkost Opravljeno delo: - pripeljan les v prostore društva - Peve je preučil zazidavo vrat in beljenje - Samo je zacahnu kje je potrebno odrezat dilce - Luka je preučil izdelavo prostostoječe noge - Luka in Samo sta se dogovorila o načinu izdelave klopi pri oknih - Sluga je odpravil Miri in Pacu preostale kino stole - Sluga in Samo sta izvrtala luknje v preostala nosilca - Sluga je pripravil prostor na jutrišnji sestanek izletnikov Akcija je bila bolj v znamenju načrtovanja in malenkostnih del. Sledi beljenje v nedeljo. Grega

Dodaj odgovor