SKUPNA TURA
Gregor Sluga - slugi 14. april 2005. 09:44
Pozdravljeni, skupna tura je še 30% v zraku. Bajta je odprta, imamo rezrvacijo, cena 30EU, snežne razmere so se umirile, skrbi me le še vreme, ki je trenutno dokaj spremenljivo. Odločitev bo sprejeta danes tekom dneva ali jutri zgodaj zjutraj. LP Grega P.S. Kot ste prebrali v razpisu za skupno turo je plazovna žolna obvezen del opreme. Predlagam, da si jih sposodite od prijateljev, znancev ali pa jo celo kupite. Jani Bele mi je sporočil, da danes prinese na sestanek 6 komadov od komisi
odločitev pade jutri zjutraj
Gregor Sluga - slugi 14. april 2005. 14:35
sedajle se vremenska še kr spreminja zato bo odločitev o odhodu ali ne ali o prireditvi programa sprejeta jutri do 9.00. Lahko pa spakirate in si izposodite plazovne žolne. Odhod gotovo bo, a morda s spremenjenim programom. LP Grega
DOKONČNA ODLOČITEV
Gregor Sluga - slugi 15. april 2005. 09:59
Pozdravljeni ! Zaradi res slabe vremenske napovedi turo odpovedujem. Grega
DELOVNE AKCIJE
Gregor Sluga - slugi 15. april 2005. 10:05
Pozdravljeni ! Ker je tura odpovedana vas vabim na dvoje. SOBOTA ob 16.00 v društevenih prostorih začenjamo s prenovo, Potrebujemo nosače opreme in kakšno prevozno sredstvo za vožnjo na odpad in kakšno bor mašino z opremo. NEDELJA ob 15.00 zbor na Rašici, gremo nosit drva. Pridite v primerni delovni obleki, rokavice, visoki čevlji... Za obe akciji se prijavite meni (tokrat na mobi 041699078). Udeležba vseh, ki ste bili prijavljeni na turo (imam seznam in vem, da imate čas). Upam, da me ne boste razočarali. Lep vikend vam želim. Grega

Dodaj odgovor