Chamonix - težke odločitve
Trenunto je naš tabor malo okrnjen. Iz Ljubljane naj bi nas odšlo le pet. Matko, MarGo, Kovačev, Rak in moja malenkost. Bekeš naj bi se nam pridružil v Chamu čez nekaj dni če se mu bo izšlo. Rutar pa je odpovedal zaradi šolskih obveznosti.
Drugače pa čakamo na blagoslov iz nebes da nam pokloni 1 teden šajbe. Zaenkrat kaže kot da še nismo dovolj darovali bogovom sonca. Medtem ko bogovi slabega vremena nikoli ne rabijo darov.
Stiskajte pesti za nas.
Se vidimo danes na ferajnu.
LP, Blaž
heh
31. marec 2005. 15:58
31. marec 2005. 15:58
Jazst bom molil tudi, da mi Goljuf ne crkne do tja al pa za nazaj.
:b
Vreme nekako kaže zato gremo danes zvečer na pot. Upamo, da nam bo vreme služilo. Ostali pa se tudi lepo imejte kjer koli že boste.
LP, Blaž
Na sliki: Triangel v Mont Blanc du Tacul. Koluar na sredini je smer Chere.
odhod
1. april 2005. 12:23
1. april 2005. 12:23
Zdej bi pa mene sam neki zanimal:
-a bomo vozili skupaj al se pač vsi dobimo v chamu, pa pač vsak avto po svoje tja pride?
Gašper: določam, da bom ob 19.00 pri tebi, odhod ob 19.30 spred tvoje bajte, izpit s sabo inu 5 čukov za benz
Pomoje da gremo skupaj. Se bomo že uskladil. Predlagam da mogoče prej Gašperja pošlješ po hrano al pa de gre on z nami pa ga ti pol sam vzameš v avto. AL KVA?
LP, Blaž
Na fotki: plezalec v Chere
Na tejle fotki pa je še enkrat Triangel. Sam hotu sem prikazat kako vreme bomo mel v Chamu. Flanka po sredini triangla je smer Contamine-Grisolle.
Joj, kva bomo plezal.
LP, Blaž
yo
1. april 2005. 12:49
1. april 2005. 12:49
hm. itaq moram v lj. po robo in lubčka za slovo dat. tko da ostanem pri navedenem, ob 1900 pri Gašperju.