PAKLAAAAA
PAKLAAAAA
29. marec 2005. 00:02
29. marec 2005. 00:02
Ja zdravo!
Jah, verjetno vas malo zanima, kako je bilo...
Ja, fajn. Malo smo plezali - v soboto cel dan, v nedeljo nas je malo napralo (mi pa že nismo pusiji!), danes pa se je naredilo sonce ravno ko smo odhajali. "Malo" smo se zabavali (tokrat BREZ jabolk, bilo pa je zato dovolj vsega ostalega :))) ). Raziskovali svet v bližnji okolici Pekota z Markotom/fotrom. Skratka, uživancija (pa ženski del je imel svoj popoldan!)...
Aja, še najnovejša fora - koliko časa rabi alpinist do Paklenice
Ja kaj cem rect, Pakla je presneto daleč! Ma si nismo mislili, da kar celih 12 ur od Ljubljane :)- velik dobre muzike, srečanje s skalami, mehanična delavnica Simon&modela iz Reke, možje v modrem, Harlobag, policijska postaja iz leta dva pa tri, bankrot tečajnice,... a mi se nismo dali :)! Vikend uspesen, družba zakon, smeha velik, rekreacije se vec (diabolo zakon - upam, da sem prav napisala), skrata vse kar je manjkal je bil sonce, ampak kot sem že napisala, mi se nismo dali :)!
Upam, da to kmalu ponovimo
Meta
P.S.: Slikica pove vse, ostalo sledi v galeriji! Ja pa hvala za skrb vsem :)
obljuba dela dolg
29. marec 2005. 11:06
29. marec 2005. 11:06
A mi niste verjel, k sem obljubljala razburljivo vožnjo? Kar rečem to drži! No, skratka 12 ur je minil kot bi mignil, a ne Clio team??? Smeha na vagone!! Ok, pustimo finančne zadeve :(...................
pa pa, marjeta
Si pa kar predstavljam, da se ti med prepevanjem Amore mio, pojavi skala na cestišču. Amoreee...buuum aaaaa.
LP