Oddelek za Rašiški promocijski material - Anketa
Pozdravljen zvesti Rašičan!
Ker se kot vsako leto, vedno znova pojavlja dilema glede rašiškega logota na tekstilijah, se je letos pojavila ideja o uporabnem rašiškem oblačilu. Najbrž ima vsak zavedni rašičan doma toliko bombažnih majic, kolikor let je na ferajnu, uporablja pa jih za: spanje, podloga za miško, brisanje nosa, mašenje lukenj, odstranjevanje meteorne vode, izdelovanje provizoričnih senčnikov, in še bi lahko naštevali.....
Naredimo temu konec!!!
Vsak član potrebuje neko upor
tanek velur al pa jakna pa kakšna kapa zraven
Ledvicni pas proti prepihu. Tudi bela rutica za cez glavo kot zascita pred UV bi prav prisla.
plezalne pajkice...
29. marec 2005. 09:53
29. marec 2005. 09:53
...za frikat (lahko tudi za v hribe:)! Dolge seveda! Na AO Kamnik majo ene hude (se mi zdi). Logo pride pol spodaj na hlačnico pri gležnju in ful dobro zgleda.
En lep, fajn poceni brezrokavnik zame, lepo prosim.
LP
plezalne hlače (iz schoelerja npr.) bi ble kr kul, pa tut kak brezrokavnik ne bi bil švoh
lp mp
Hej, velurji in sheler hlače, kdo pa še ma tolk dnarja !
Predlagam, da se izvede akcijo s kakšnim cenejšim artiklom, morda res plezalne pajkice, če bi jih kje dobili poceni, drugače pa še vedno ostane rutke ali pa kapca s šiltom (za nas s plešo).
Grega
Meni se tudi zdi rutka fajn ideja. Lani sem pogruntal, kako uporabna je za v hribe (za na ledenik, kot šal, za brisanje špeglov, pokrivanje od sonca opečenega vratu,...).
Ne vem, flisi in shoeler gate...predrago, ima Slugi prav.
Jaz mislim pa, da bi moralo biti to nekaj takega, kar se zelo veliko uporablja. Se pravi res mogoče kake plezalne hlače ali pa kak zgornji del oblačila.
Mislim, da mora biti izdelek lep in kvaliteten. Če to bo potem ga bodo člani tudi radi nosili. In če ga bodo radi nosili bodo tudi veliko promovirali naš odsek.
LP, Blaž
Rutka je zelo praktična, morala pa bi biti v stilu www.buff.es ki jih imajo v igluju, verjetno pa obstajajo tudi drugi (cenejši) proizvajalci.