Skupna tura
Tadej Mrak 21. marec 2005. 22:36
Pozdravljeni! Skupna tura se bo odvijala od 26-28. 3. 2005 v Paklenici. Po novem bomo nastanjeni v kempu Peko kateri je lociran se malo naprej od križišča kjer se zavije za v kanjon in je lociran na desni strani magistrale. Tako ne bo potrebno nekaterim lobirati naj "se ne udeležijo ture" ter da naj raje pridejo v ta kemp. Saj ne bi poimensko a ne Blaž Grapar. Naslednjič se lahko na bolj kultiviran način zmenimo kam gremo. V primeru slabega vremena tura ali odpade ali pa bo prestavljena v
What the fuck
Blaz Grapar - Blaž 22. marec 2005. 11:16
G. Vodja šole, Sej ne vem a gre za zajebancijo al resno misliš ampak vseeno me pa mal pogreje. Če bi blo jasno da je tole zajebancija ne bi odgovoril. Ne vem od koga si zvedel, da jaz kaj lobiram. Sploh pa da bi koga nagovarjal naj se ne udeleži skupne ture... Ne vem iz kje se to pobral. Kvečjemu sem vedno spodbujal tečajnike da naj se udeležujejo skupnih tur. Pravzaprav mi je vseeno v katerem kampu bo kdo spal. Se nas je pa res nekaj vprašalo zakaj ne gremo v kamp Peko, ker se nam pač tam zdi bolj fajn,ceneje naj bi bilo in še dobre odnose imamo z lastnikom. Vsak naj se pač sam odloči. Meni pa ne bo nihče diktiral kje naj spim. In jaz sem se odločal le zase. Če si pa ti tečajnikom odredil v katerem kampu morajo bit je pa vaša stvar in se v to ne mislim vtikat. Pa še tolk o kultiviranosti. Jaz nisem nikjer nič objavljal da mora kdo v kamp Peko. Ti pa mene tule \'poimensko\' kriviš. Sploh pa si ti vodja šole in če sem prav slišal si se ti odločil za kamp Aniča kuk. Ne vem zakaj si se potem premislil če ti ni prav. Nočem sicer nekaj obračunavat tukaj preko foruma in tudi nasploh, samo me pa razjezi če se razširi nekaj kar ni res. Se vidimo v Pakli. LP, Blaž
brez panike prosim
23. marec 2005. 13:51
EJ, Blaž ne se razburjat, sej vemo, da si čist fejst človk, a veš, da jeza škoduje lepoti???? :) marjeta
hm
23. marec 2005. 14:15
7-dnevna prognoza za Zadar je na moč neugodna. Sicer pa je blo novembra lih kontra kot so predvidevali... :b
hm hm
Rok Perme - Lui 23. marec 2005. 16:47
Prognoza, izvzemsi petek, niti ni tako neugodna. ce se ne motim, je bila novembra precej slabsa pa se je izkazalo drugace. Upajmo na najboljse. Lp P.S.:pazi to delezje na -si - izvzemsi, kaksna beseda!!! pa zaporedje z v z; ja, slovenscina je res lep jezik!!!
Pravi car
Blaz Grapar - Blaž 24. marec 2005. 10:23
Lui ti si pravi car, pravi promotor uporabe slovenskega jezika.

Dodaj odgovor