2 obvestili
Rok Perme - Lui 20. marec 2005. 13:31
1. Pakla:odhod v Paklo predvidevam v cetrtek zvecer po sluzbi (po 19.30), prihod domov v ponedeljek zvecer/ponoci. Zaenkrat so v avtu 3 mesta, ce je kdo zainteresiran naj se javi. 2. Tek trojk:iscejo se kandidati/kandidatke za znani tek trojk, ki bo v soboto 7. maja (start ob 9. uri). Dolzina 12 km, start na cerkvici pri Urhu, nato gor/dol po Golovcu, spust na Prule in ob Ljubljanici do cilja na Tromostovju. Trojka je lahko moska ali mesana. Zeljen cas za 3 fante bi bil recimo najvec 55min, mes
kaj pa 28?
Brin Štabuc 20. marec 2005. 17:25
Ejga Jaz bi sel, sam a ni na teku trojk tudi opcija 28km? Mislim, kaj bi bili malenkostni :) lp Brin
tek trojk
Rok Perme - Lui 20. marec 2005. 19:48
Ja, opcija 28 km tud obstaja, samo za moske trojke. Je pa tko, da startas na Presercu in pol 16 km laufas vecinoma po asfaltu cez pol mesta, da prides do Urha, kjer se pridruzis na 12 km progo. Ko po dobrih 2 urah prteces na cilj pa tam tud vec nobenga ne zanimas. V glavnem, jaz sem za 12ko. Lp Lui
prevoz pakla
21. marec 2005. 09:45
cau lui, jst sm imela v mislih cet zvecer in sem se dan zacela organizirat, zato se ponujam za prevoz, ce ne bo druge opcije. nardim sendvice, NOVO diskografijo... ;))

Dodaj odgovor