Bici... Kolo in Krim
Blaž Kovač - :b 16. marec 2005. 13:03
En lep pozdrav. Če bi šel kdo v petek ob cca 1400 na Krim (počas) in potem po pešpotki dol (hitreje), naj pove, za interesente imam celo en konkreten velociped za posodit (sicer hardtail) če bi kdo šel. Lahko ustanovimo tudi nov pokal in novo ligo v tem, ker se kmalu sankat ne bo več dalo in končno premagamo Matkota. :b
?
Blaž Kovač - :b 16. marec 2005. 13:04
Matiček, Blažej... kje se naštima nadimek? Vidim da je Fotr že Fotr... :b
aha
16. marec 2005. 13:05
je to to?
Nadimek???
Meta Batis - Meta 16. marec 2005. 13:13
Dej prosim še za ostale nevedneže razlozi kako pridemo do nadimka!!! Hvala Meta
Ne morete še
Blaz Grapar - Blaž 16. marec 2005. 13:15
Nadimek še ni naštiman. Tko da to se ne da. Razen če se ne prijaviš in ročno vpišeš svoje ime. Samo potem se vidi tvoj email naslov in si izpostavlen(a) e-slami (SPAMu). Tko da mal še počakajte. Sej bo. Samo Matiek ne more vse takoj. LP, Blaž
ll
16. marec 2005. 13:18
ll
...vsak naj govori zase!
Matic Standeker 16. marec 2005. 13:56
meni se zdi, da je stran bolj konsistentna, če ne uporabljamo nadimkov. lep pozdrav, spletni mojster (he he)
Jebeš 'prijazno uporabniku'
Blaz Grapar - Blaž 16. marec 2005. 14:13
Ni pa tolk zabavno! Vidite dragi ferajnovci. Matiček ma roko čez tole. Tko da zgleda da ne bo nadimkov. Tko da zdej vam pa preostane samo to, da se ne prijavljate več.
Kolesarjenje
Aljaž Škerlavaj - aljaz 16. marec 2005. 14:42
Jaz bi se v petek pridruzil, ce le ne bom prevec zaspan ;) Aktivno nocno zivljenje naredi svoje ;) Se vedijamo in slišijamo :) aljaž
dragi ferajnovci torej...
Matic Standeker 16. marec 2005. 15:16
očitno med vami vlada mnenje, da sem jaz pač človek, ki neznansko uživa ob tem, da usliši vsako željo vsakega slehernika glede te strani. seveda se strinjam s tem, da navkljub temu, da sem postavil tole stran, moje mnenje ne velja čisto nič. tako da si bom z vesljem spet vzel kakšnih pet, šest uric in naredil še tele nadimke. aja, pa mogoče bom postavil še ene tri vzporedne strani z različnimi barvnimi vzorci. oh, pa skoraj bi pozabil, mogoče še eno verzijo da bomo videli, kako bi se rad vsak prijavljal. sarkazem gor ali dol. vzel sem na znanje, da bi radi nadimke, pa sem imel zdejle toliko dela s to stranjo, da niti slučajno ne bom spet pognal vikenda zato, da bomo imeli nadimke. vesel sem vseh pripomb, če so le konstruktivne (in ne pravim, da tale z nadimki ni bila, samo se pač ne strinjam z njo). enim je pa veliko bolj všeč, če je stvar takšna kot trenutno je. spomnim pa se, kako je veliko več ljudi, kot jih pizdi sedaj čez to, da nimamo nadimkov, na prejšnji strani pizdilo čez to, da ni možnosti skrivanja email naslovov in da ni možnosti prijave. samo v ti dve fukncionalnosti sem vložil par dni dela. najbolj enostavno bi bilo tudi meni, da prijav in tega sploh ne bi bilo, ampak bi moral vsak sam pač vse izpolniti. ja, izgleda imam roko čez te stvari. z veseljem pa se temu odpovem in naj kdo drug toliko časa porabi za vse te stvari. smešno je mogoče samo to, da se nobeden ne in se najbrž tudi ne bo javil.
eha
16. marec 2005. 16:54
eha, matiček... eha... sej zdej se da čarat da dobiš nadimek. če maš opero, imaš tudi Wand in imaš vse lepo izpolnjeno na klik, tko da je lahko imet nadimek kdor ga hoče, ga pač izpolni- za spam pa imamo maile na yahooju. sej niti ni treba več, sam da se nekak da naštimat nickname. hint: Meta - ne se prijaviti in vneseš nadimek kot ime in priimek, recimo :b vnesem kot priimek b in ime :, lih kontra kot drugo, pa care, da si naredu to stran, seka! In če boš rabu kdaj kako pomoč, pa imaš slučajno kako pivo preveč, ga pridem popit in te bodrim ob delu. Kaj več pa jest ne znam _(no ja...), če pa boš hotu kako nagrado za tole stran, boš pa mogu it v vinjo z nami in zahtevat rundo za ustvarjalca vfja! pol boš pa vidu hudiča! :b
Škili
16. marec 2005. 16:57
škili... se zmenva jutr na ferajnu, drgač pa morva bit čimprej odspod, kerbo šlo gor zlo počas, za dol morva pa kej vidt! a velociped imaš? :b

Dodaj odgovor