Članarina 2020

Ajda Sazonov 6. januar 2020. 21:48

Cel januanr, vsak četrtek, lahko v Mrežarju po ferajnu uredimo članarino - pri meni za mizo - ask for Ajda :D  Se priporočam za kuhano vino :D  Drugače pa osnovne info za vse: 

Nekaj uporabnih informacij o članstvu in članarini za 2020. Počasi se namreč približuje tudi 31.1.2020, ko se izteče zavarovanje iz članstva 2019. ((Tako kot vsako leto, sploh za nove, da ne boste preveč doktorirali katero članarino vzeti, vsi ki plezate in se udeležujete ferajnovskih tur, pripročamo da ste lepo zavarovani z članarino A, pa vsi mirno spimo. ))

- Pridobite pravico do udeležbe pri društvenih aktivnostih, pri čemer ste zavarovaniČlani PZS smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS.  Več o zavarovanjih si lahko preberete na straneh Planinske zveze Slovenije.

- Popust v višini 25 % naročnine na Planinski vestnik bo upoštevan vsem, ki boste članarino plačali do konca januarja 2020. Kasneje popusta ne bo možno uveljavljati. V mesecu februarju bo Planinska zveza Slovenije obstoječim naročnikom poslala položnice za naročnino na Planinski vestnik za leto 2020.

- Kot član lahko koristite 30-50 % popust pri prenočevanju v vseh planinskih kočah PZS in popust v več kot 1100 kočah partnerskih planinskih organizacij v Alpah in Pirenejih.

- Kot člani PZS smo v številnih trgovinah z gorniško in plezalno opremo deležni prenekaterih ugodnosti.  Seznam vseh ugodnosti članarin

 - Višina in vrsta članarin 

- Zakaj letos višja PZS članarina: https://www.pzs.si/novice.php?pid=13896 

 

 

Za vse, ki še niste uredili članarine za 2020 in bi jo želeli, 

kje vse je možno plačati članarino za PD Rašica:   

- januarja v Mrežarju po ferjanu pri Ajdi

- v prostorih PD Rašica na Prušnikovi 99 v času tajništva (glej urnik

- januar, februar: vsak četrtek od 17.00 do 18.00 ure 

       marec, april, maj, junij, september in oktober: prvi četrtek od 17.00 do 18.00 ure

       julij, avgust, november, december: zaprto

       na spletnem portalu PZS clanarina.pzs.si,

- osebno na sedežu Planinske zveze Slovenije v Ljubljani,

- z nakupom darilne kartice SelectCard, v poletnih mesecih pa tudi na bencinskih servisih Petrol.

 

Ne glede na izbran način včlanitve, je le ta enostavna in hitra. Tako boste lahko že kmalu po zaključenem postopku pričeli z izbrano planinsko pustolovščino... ;)

PS: "Z glavo na zabavo!" :D