Spominski tabori

Sebastian Hamberger - Seba 15. september 2022. 08:23

V dveh preteklih vikendih sem se udeležil dveh spominskih taborov. Spominski tabor Nejca Zaplotnika v organizaciji Ao Kranj in spominjskega tabora Slavko Rožiča v organizaciji Ao Tržič.

V soboto na Zaplotniku sva se Samotom Tumo plezala Trikot skupaj z Gašperjem Ravnikom in Elvisom Sušakom.Kot se za skupno turo spodobi smo se na štantih in čez smer res zabavali nadaljevalo pa se je na Ledinah,kjer smo imeli res fain družabni večer,ki se je prevesil v jutro.

Teden kasneje sva se z Barbi odpravila v Dolomite. Zvečer sva kot se za Čeha spodobi parkirala avto ob že znani mizi za namizni tenis ( Rašiški žur plac ) ob kampu Al Pez. Zjutraj ob napovedanem slabšem vremenu sva izbrala smer Super soro v Torre Jolanda. Po prihodu do stene pa pogruntala,da je ubistvu cel tabor na istem mestu..spet zabaven dan saj smo se z navezam srečevali na vsaki štant polici.Zvecer je sledil spet en lep družaben večer.

Jutro naslednjega pa sva obiskala Pale Della masenada in sicer smer,ki je bila že neki časa želja a je bila vedno namočena...Colatoio Bonetti.Smer je res lepa a prehitro mine.Po dveh združenih raztežajih je smeri natanko 6 raztežajev.Pomoje je bil detajl smeri ferata na sestopu in res dolgo čakanje na pizze v piceriji Nero s krasnim pogledom na Bosconero.

Luštn vikend ! 

Dolgi hrbet-Trikot VI/V 500m Samo Tuma

Torre Jolanda-Supersoro V 300m Barbara Medved 

Palle Della masenada-Colatoio Bonetti VI 300m Barbara Medved

 

 

 

 

 

 


Galerija


Število komentarjev: 0

Dodaj komentar

Za komentiranje se prijavite.