Kaj dogaja na odseku...

Slika

*

13.08.2017, avtor Vasle Anže

Greben

Še en utrinek z ROFa, Aljoša, Matevž in jaz smo prečili greben na sliki (pogled iz Bavškega grintavca proti Svinjaku). Eno lepših razglednih prečenj, za katerega bolj kot Black Diamond sicer priporočamo Husqvarno motorko. Naslednji dan z maretom in žigatom/žigom/žigo še skok na Triglav po skalaški z gliserjem.

17.08.2017, avtor Vasle Anže

Modri v Dolomitih, ali odprava ANTI505

Lani smo se kot tečajniki zaljubili v Dolomite, letos pa smo v izkoriščenem podaljšanem prazničnem vikendu to ljubezen še poglobili. V stenah okoli Cortine smo plezali Anže, Rožle, Andraž in Tilen. Kljub Ferragostu in gužvi v kampih smo si z zgodnjim vstajanjem in srečno izbiro smeri vedno izborili prva mesta v steni. Zakaj MODRI v Dolomitih pa naj povedo slike v galeriji.

15.08.2017, avtor Koranter Tilen

Čop, ROF, Trentski pelc

V soboto sva z tečajnikom Dominikom splezala legendarnega Čopa z dostopom po Skalaški, fant je bil zelo zadovoljen, na sestopu pa malo utrujen. Nato sva nadaljevala na ROF, kjer me je Blaž povabil v Trentski pelc. Tam sva splezala prvenstveno linijo v levem delu, 5 samostojnih raztežajev na SV raz. Ocene bi bile 5-6, en detajl verjetno 7, splezal ga je Blaž kot drugi, jaz sem ga pa obvozil. Prava Trentska tura, hvala Blaž.

15.08.2017, avtor Stojko

fotke 2

lp

15.08.2017, avtor marGo

Zahodna zajeda

fotke

15.08.2017, avtor marGo

Zahodna zajeda

V nedeljo smo ob 8:30, jaz, Gapi in vodja naveze Gorisek, napadli zahodno zajedo v severni triglavski steni. Smer je lepa, ceprav je zgornji del kr dost podrt. Imeli pa smo tudi prakticno vajo, kako ravnati v primeru prihoda helikopterja. Pri sestopu v Vrata smo srecali se nekaj drugih navez, hiter klepet/analiza, pivo, postanek na Jesenicah naprej proti Ljubljani. Kljub vsemu smo se imeli super.

13.08.2017, avtor Kemperle Matej

Zahodna zajeda

V nedeljo smo ob 8:30, jaz, Gapi in vodja naveze Gorisek, napadli zahodno zajedo v severni triglavski steni. Smer je lepa, ceprav je zgornji del kar podrt. Imeli pa smo tudi prakticno vajo, kako ravnati v primeru prihoda helikopterja. Z Goriskom sva sestopla v Vrata, kjer sva srecala ostale naveze. Hiter klepet/analiza, pivce, postanek na Jesenicah in naprej proti Ljubljani. Kljub vsemu je bila tura super.

13.08.2017, avtor Kemperle Matej

Bavarska v STS

Ob 4h ze dolgo nisem startal v hrib...ampak je bilo vredno. Marjanj je Branka in mene odlicno prepeljal cez Bavarsko smer. Uzivanje na pol no z obveznim izotonicnim napitkom v Vratih kot nagrada za dan prezivet v steni.

13.08.2017, avtor Počervina Andrej

znano rašiško navezo ..

.. zasačili med psihičnimi pripravami na zimo v Snoviku!

12.08.2017, avtor marGo

Niste prijavljeni. Prijavite se tu.

Najdi na Kaj dogaja

Vaše vzpone, doživetja in ture lahko dodajate le, če se registrirate.

Na levi strani vidite seznam vseh vnosov.

Vnosi so sortirani po datumih objave.

Vnos lahko najdete tudi po ključnih besedah iz naslova ali besedila s klikom na 'Poišči na Kaj dogaja'

Na novice...