Kaj dogaja na odseku...

Viševa skupina po Miheliču

Pa smo naredili mini izlet. Kekec in Kemp sta odlično hitro splezala smer Peters-Deye (S Raz v Turn Gamsove Matere), jaz in Samo pa sva šla v izi enosteven Kamin Y v Devicah. Cel dan zelo uspešen - noben se ni izgubil :D Izhodišče je koča Pellegrini, pa vse okoli je ful fajn za plezat. Dolgi dostopi in sestopi seveda...

23.06.2017, avtor Sazonov Ajda

Janc Mali, še za vplezavanje

S Samotom sva izkoristila lepo soboto, za lepo smer, sicer navrtano, ampak sva vmes povadila še ostala skalna pritrdišča. Namestu še ene smeri sva šla skočit v Blejsko jezero, potem naju je ploha spodila v Lj. Zvečer pa na piknik Peru 2017 in nočno odbojko :)

24.06.2017, avtor Lavrač Rožle

Nordkante-Košutnikov turn

Z Benjaminom sva mahnila na severno stran Karavank, smer Norkante,lepa smer in skala. Vstop mimo luftig prečke (tudi v mi je še vedno luftig:-)), potem pa levo od raza po lepih štiricah proti vrhu. Hvala za sončna očala!

22.06.2017, avtor Močnik Neža

Trmasti kamini

V torek z Nikolo spet v NŠG-ju lovila formo in iskala hlad, vendar tudi v severni steni ni bilo posebne svežine. Nisva pa si mislila, da nama bo Nejca Zaplotnika smer Trmasti kamini tako dala vetra. Težavnost mnogih mest se nama je zdela vsaj za eno stopnjo večja od zapisane, detajl smeri s 'krušljivim previsom', kjer iščeš kaj pametnega za prijet in stopit, sva pa morala potehničarit, enostavno pretežko je bilo. Skratka, presenetljivo zahtevna smer starega mojstra.

20.06.2017, avtor Marko Turk

505 brez črta

5 505k nas je zrealiziralo tradicionalni tabor 505. Te smo imele tudi s sabo. Skraka, hvala Urša, ker si nas poslala v lepe kraje, ki jih verjetno drugače ne bi nikol vidle. Skala je bla tud ok :D

18.06.2017, avtor ursula

Samo (ta) v Repovem kotu

Nedelja. Samo vozi, Samo dostopa, Samo varuje, Samo pleza, Samo varujem, Samo plezam, Samo podri, Samo podrl, Samo sestopa itd. itd. vse skozi samo Samo. Hu, še dobro da sva bila Samo (ta) dva. Sicer pa H-Š v Planjavi.

19.06.2017, avtor SamoK

Grajiške alpe

15 članov odseka se je pretekli vikend potepalo po Grajiških alpah. Naveza je osvojila Herbetet po enem grebenu in sestopila po drugem, par članov je osvojilo Gran Paradiso po normalki, preostali pa smo plezali njegovo SZ steno. Še enkrat zahvala ekipi iz normalke za prevoz! Slike sledijo!

18.06.2017, avtor Janez

Krožna po Martuljških

Začeli smo pri na PP pri Ingotu, pa skozi amfiteater na Široko peč, pa po grebenu na Dovški križ, spust proti Šplevti in čez melišče in prvi skok proti Oltarju na sedlo Grlo, od tam pa spust proti Trem macesnom in nazaj v dolino. Dolga ampak lepa.

18.06.2017, avtor Počervina Andrej

Konda v porastu

v petek greben od Velike Rateške Ponce do Vevnice, v nedeljo greben od Srebrnaka do T.Pelca. Šibamo !

19.06.2017, avtor slugi

Hribovski teden

Teden po dežurstvu sem začel v pon. popoldne z Zeleniškimi, v čet. sem šel s teč. Marušo v Planjavo, v sob. sem bil s Tino v Košutnikovem turnu, danes pa z Dominikom v Debeli peči v Sekločevi in sestop po grapi. Bila sva v dolini že zgodaj popoldne. Dominik, milenium generacija raztura, je pa kar simbolično, da mu mora stvari pokazat generacija iz 60tih ;)

18.06.2017, avtor Stojko

Niste prijavljeni. Prijavite se tu.

Najdi na Kaj dogaja

Vaše vzpone, doživetja in ture lahko dodajate le, če se registrirate.

Na levi strani vidite seznam vseh vnosov.

Vnosi so sortirani po datumih objave.

Vnos lahko najdete tudi po ključnih besedah iz naslova ali besedila s klikom na 'Poišči na Kaj dogaja'

Na novice...