Galerije

od Snežnika pa do Triglava

09.06.2015, avtor Gorišek Marko

Ker se s fotografijo ne ukvarjam več aktivno kot včasih, je nabor slik časovno neusklajen. Saj, če sem že štrknil fotko s telefonom, je bilo to bolj iz nekega notranjega nemira. Torej odideš od doma in se ti čas raztegne kot elastika.

Ker je Kekec, pri nas že, kao vse preplezal, nam ostane v njegovi družbi le še kaj nenavadnega, ali podrtega. Tako v dnevu pred skupno turo ferajna, izpiti, se gremo trije prjatli vplezavat v s-v raz Debele peči, baje zelo podrta zadeva. Keko, Vidic in moja malenkost.

Z Vidicem se sprašujeva, ali imava še vedno starega Kekca v družbi, saj fantina zadnje čase redno obiskuje plezalni center in je vprašanje, a je to še tisti stari mojster šodra?

Tu bi Betka imela kaj delati, saj bi lahko z dvokomponentnim lepilom lepila razmajane luske po razu. No če se nebi potem cela Kanta podrla, haha.

No se pa vmes najde tudi čvrsto mesto, kar dokazuje stari rek, da ni vse tako podrto, kot bi še lahko bilo. Keko in Vidic v ključnem delu smeri.

Proti vrhu napetost popusti, zadeva je bolj kompaktna, le roka si ne upa nič potegniti in noga še vedno sramežljivo stopica. Po Miheliču si vsak zase žvižgamo svojo najljubšo melodijo. Vstala Primorska, si v novo življenje, z ...

Na vrhu pa vsak zase razmišlja o minulem in že zre v prihodnje monade!

pogled v Krmo, Kovinarsko kočo in točeno pivo

Vrh in dva selfiča! Med tema dvema fotkama se zvrsti še cel teden ljubih in neljubih dogodkov. Izpiti v Trenti, vserašiški piknik, obisk Slugija in planiranje sanacije koče nad Sočo, okvara in končni konec moje Opeljice. Obisk Škrbinske plošče, šetanje po lokalnih planinah, sestop v Tmin na obisk prijateljem, štop v Kobarid, Bc, ..., skratka, če ti škatla crkne in se temu prepustiš, te pa odpelje že pozabljeno naključje.

Hudičev most nad Tminko, lokalno terensko vozilo in slovo od teh prelepih krajev.

Tudi doma še ni konca akcije in tako zaključimo ta dolg teden, na že 28 spustu za čisto reko Reko. Spet sem v družbi mladičev, tokrat v raft teamu MKNŽ. Sedaj tu primerjava Soče z umazano reko Reko, no, ni prav na mestu, a v nori družbi je prav vseeno, mogoče še lepše, saj smo doma!

Niste prijavljeni. Prijavite se tu.

Na levi strani vidite seznam vseh slik v galeriji.

Če bi radi dodali komentar, se morate prijaviti.

Komentar dodate tako, da kliknete na sliko in nato na 'Dodaj komentar'.

Nazaj...