Ureditev prostorov odseka
Blaz Grapar - Blaž 16. oktober 2004. 15:15
Začela se je nova šola in spet se bo pojavljal problem z kapacitetami našega prostora. Če bi dali delat fiksne klopi ali pa celo kaj sami naredili bi mislim, da naredili prostor bolj uporaben. In sprejel bi tudi več ljudi. Kaj menite? LP, Blaž
itaq
Matej Poljak 17. oktober 2004. 12:51
Bil bi že cajt da se malo renoviramo.Mam frenda, ki ima obrt- pa ga lahko vprašam za ceno (klopi)-verjetno bi meli kaj popusta.
Vse je možno
Blaz Grapar - Blaž 18. oktober 2004. 11:43
Morda bi bila varianta, da naš odsek poskrbi za klopi in iz svojih sredstev založi za izvebo. Kasneje pa se lahko PD malo bolj izkaže pri dodelovanju sredstev. Vsekakor mislim, da je to zelo nujno da se zrihta in predlagam, da o tem razpravljamo na sestanku odseka.
Preučitev
Blaz Grapar - Blaž 18. oktober 2004. 13:33
Bomo ta četrtek na sestanku določili kaj bi sploh radi in kako naj bi izgledalo. Potem pa bomo preučili kako bi zadevo lahko najceneje izvedli.
LASTNOROCNO!
Martin Lasič Martin 20. oktober 2004. 01:54
ZIVJO! Kaj pa ko bi klopi naredili kar lastnorocno, kar dandanes sploh ni tak velik problem. Material se da kupiti v vseh vecjih trgovinah kapacitet Bau - ..., najboljsi na tem podrocju je Hobi lesnina. Povsod ti les narezejo na zeljene dimenzije, vse kar ti ostane je le to, da ga moras se sestaviti v zeljeno obliko, kar pa dandanes z pomocjo malo boljse opremljene domace delavnice in nekoliko znanja ter z spretnim vodjem sploh ni noben problem. Samo potredbuje se nekaj prostovoljcev ter nekoliko zebljev in vijakov in zadeva je resena. Tistih nekaj metrov nazaganega lesa pa tudi ni velik strosek v primerjavi z koncnim izdelkom. Lep pozdrav, Martin Lasic
Oblikovalci, arhitekti...
Blaz Grapar - Blaž 21. oktober 2004. 13:02
Vsi arhitekti, notranji oblikovalci itd. danes na sestanek odseka. LP, Blaž

Dodaj odgovor